elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ειδική προσφορά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Alexander College

Κοινοποιείται πιο κάτω εγκύκλιος του Alexander College σχετικά με ειδική προσφορά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων για τους εργαζομένους και τα μέλη της ΟΕΒ αλλά και για μέλη των οικογενειών τους.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Alexander College, με εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο, προσφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια το καταξιωμένο τριετές πρόγραμμα σπουδών στο BSc International Hospitality Management του αγγλικού πανεπιστημίου Canterbury Christ Church.

Το πρόγραμμα BSc International  Hospitality Management έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση στον τομέα του τουρισμού, προετοιμάζοντας αποφοίτους με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, εξυπηρετώντας τις προκλήσεις και απαιτήσεις της συνεχούς αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας.

Η εκπαίδευση στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού είναι καίριας σημασίας για την επαγγελματική ανέλιξη και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Με αυτήν την ευκαιρία, οι υπάλληλοί σας μπορούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αποδώσουν ακόμα καλύτερα στον συγκεκριμένο κλάδο.

Επίσης, προσφέρουμε σειρά αναγνωρισμένων σχετικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025, έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική προσφορά: 30% μείωση των διδάκτρων για τους υπαλλήλους της βιομηχανίας και τα μέλη των οικογενειών τους.

Συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ειδική προσφορά, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: info@alexander.ac.cy ή μέσω των τηλεφώνου 70002592 ή στο 24532373. Θα χαρούμε πολύ να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας στο Alexander College.

Related Posts